گروه پویا دام همگام

۴ مطلب در آبان ۱۴۰۲ ثبت شده است

روش آنالیز میزان چربی پودر چربی دامی

شنبه, ۲۷ آبان ۱۴۰۲، ۱۲:۱۵ ب.ظ

خرید پودر چربی دامی

پودر چربی های خالص با اینکه درصد چربی خام بیشتری نسبت به نمونه های کلسیمی دارند ولی چون قدرت هضم کم تری در دستگاه گوارش دارند، انرژی خالص بیشتری در مقایسه با پودر چربی های کلسیمی تولید نمی کنند.  پودر چربی های کلسیمی دارای درصد بالاتری از اسیدهای چرب غیراشباع به دلیل تشکیل سریع تر و بیشتر میسل ها در روده که لازمه جذب روده ای چربی است، قابلیت هضم بالاتریی دارند. لازم به ذکر است همه پودر چربی های کلسیمی لزوما دارای اسیدهای چرب غیر اشباع نیستند.

از روش NRC می توان برای اندازه گیری و محاسبه انرژی استفاده کرد. در حال حاضر این روش به عنوان یکی از دقیق ترین روش ها برای آنالیز میزان چربی پودر چربی دامی شناخته می شود. البته روش های دیگری هم وجود دارند که می تواند از آن ها استفاده کرد اما قبل از هرکاری باید روش مورد نظر صحت سنجی شود وگرنه مشکلات زیادی ایجاد خواهد کرد. توصیه می شود برای سنجش میزان چربی در این محصول از متودهایی استفاده شود که استانداردهای جهانی را به همراه دارند که در این مورد توصیه ما استفاده از روش بهینه شده NRC است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ آبان ۰۲ ، ۱۲:۱۵
پویا همگام

کلسیم در غذای مرغ

باید توازن میان هزینه ها و تهیه غذای مرغداری گوشتی برقرار باشد. گاها به دلایلی مصرف غذای مرغداری گوشتی بیشتر برآوردها می شود که این موضوع تعادل اقتصادی را ازبین می برد. به همین دلیل باید عوامل تاثیرگذار بر افزایش غذای مرغداری گوشتی شناسایی شوند.
 

  • عوامل فیزیولوژیکی
  • سن و جنس

سن مرغ یکی از مهم‌ ترین عوامل است که بر روی مقدار مصرف غذای مرغداری گوشتی مؤثر هست. مرغ ‌ها در سنین ابتدایی رشد به دلیل بالا بودن میزان سوخت ‌و ساز و سرعت رشد بیشتر در مقایسه با پایان دوره به میزان بیشتری از خوراک نیاز دارند؛ اما از آنجایی ‌که جوجه در مقایسه با مرغ بالغ وزن کمتری دارد، میزان غذای مرغداری گوشتی که تغذیه می‌ شود کمتر است. 
 

  • میزان فعالیت مرغ

هر چه مرغ دارای فعالیت و تحرک باشد، میزان بیشتری از انرژی را مصرف می‌ کند که بدن برای تأمین این انرژی اضافی بایستی مقدار غذای مرغداری گوشتی بیشتری را مصرف نماید.
 

  • عوامل محیطی
  • دما

مرغ ها از دسته حیوانات خون گرم هستند و فاکتورهای محیطی همانند دما بر روی زندگی آن ‌ها بسیار تأثیرگذار است. با افزایش سن و یا وزن مرغ، تولید حرارت هم افزایش می ‌یابد. لذا بایستی به ‌موازات آن دما را کاهش داد تا شیب حرارتی از سمت بدن مرغ به سمت محیط برقرار گردد. به همین دلیل دما از ابتدای دوره پرورش که حدود 33 درجه سانتی‌ گراد ‌است به ‌تدریج کاهش می ‌یابد تا به 18 الی 22 درجه سانتی ‌گراد در انتهای دوره پرورش برسد.
 

زمانی که دمای محیط نگهداری مرغ پایین ‌تر از مقادیر استاندارد باشد، مرغ از طریق فعالیت عضلانی، جدا شدن گرما از سطح بدن در اثر تماس با بستر، گرما را از دست می ‌دهد و گرما وارد محیط می ‌شود. در نتیجه دمای محیط هم افزایش می ‌یابد و مرغ کمتر به غذای مرغداری گوشتی نیاز پیدا می کند تا خود را گرم کند.

 

https://hamgamfeed.ir/%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%BA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ آبان ۰۲ ، ۱۳:۵۵
پویا همگام

خرید اینترنتی کنسانتره دام

دوشنبه, ۲۲ آبان ۱۴۰۲، ۰۸:۱۱ ب.ظ

آنالیز کنسانتره دام

بستر اینترنت به دلیل ارتباطات غیرمستقیم زمینه را برای انواع تخلفات فراهم می کند. اگر فرد باهوشی نباشد نمی توانید به خوبی در این بستر فعالیت کنید و ممکن است درگیر کلاهبرداری های اینترنتی شوید اما با اندکی آگاهی از این بستر می توانید بسیاری از کارهای خود را با کمترین صرف زمان انجام دهید.

امروزه فروشگاه های اینترنتی که در زمینه فروش کنسانتره دام و دیگر نهاده های دامی فعالیت می کنند افزایش یافته اند و این عامل سبب شده است تا انتخاب یک فروشگاه معتبر کمی سخت باشد. بهترین راه برای یافتن فروشگاه های اینترنتی معتبر این است که از افراد مطلع سوال کنید و یا آمار فروش و رضایت هر فروشگاه عرضه کنسانتره دام را بررسی و آن ها را باهم مقایسه کنید.

مطمئنا فروشگاهی که محصول باکیفیت و درجه یک در اختیار متقاضی قرار می دهد، مشتریان بیشتری جذب می کند و مشتریان قبلی هم به خرید مجدد سوق داده می شوند. مشخصا این روند آمار فروش آن فروشگاه اینترنتی را بالا می برد. راه دیگر برای یافتن فروشگاه های معتبر این است که اعتبارات آن ها مانند نماد اعتماد الکترونیک و ... را چک کنید. اگر به خوبی عمل کنید خرید کنسانتره دام از طریق اینترنت به مراتب آسان تر از سایر روش ها است.

 

https://hamgamfeed.ir/%DA%A9%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%85

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ آبان ۰۲ ، ۲۰:۱۱
پویا همگام

مزایای نگه داری صحیح پودر چربی دامی

سه شنبه, ۱۶ آبان ۱۴۰۲، ۰۱:۵۴ ب.ظ

نکات مهم در نگهداری پودر چربی

چیزی که باید به آن توجه داشته باشید این است که در مورد نهاده های دامی شرایط و مدت نگه داری اهمیت زیادی دارد. هرچه نهاده در شرایط بهتری نگه داری شود، مزایای بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد و نیازهای بیشتری را هم برطرف می کند. در سال 2017 یک تحقیق روی این موضوع انجام شد که نتیجه نشان داد اگر پودر چربی دامی و دیگر نهاده ها در شرایط عالی نگه داری شودند، مزایای زیر را حفظ خواهند کرد.

  • عبوری کردن چربی ها از شکمبه به عنوان منبع انرژی (این محصول در شکمبه محافظت شده و در روده کوچک به خوبی هضم می شود)
  • افزایش تولید شیر همراه با حفظ ترکیبات آن به دنبال نگه داری مناسب پودر چربی دامی محیا می شود.
  • بهبود عملکرد سیستم ایمنی و کاهش بروز بیماری های متابولیک
  • افزایش مزیت های اقتصادی از طریق بهبود تولید مثل وسلامت دام
  • افزایش قابلیت هضم
  • تحریک تولید شیر
  • بهبود دهنده عملکرد تولید مثل گله و امتیاز بدنی
  • کاهش اثرات بالانس منفی انرژی
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ آبان ۰۲ ، ۱۳:۵۴
پویا همگام