گروه پویا دام همگام

انواع کنسانتره طیور

يكشنبه, ۵ تیر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۹ ق.ظ

خرید اینترنتی کنسانتره طیور

کنسانتره طیور انواع مختلفی دارد که بر حسب نوع طیور هدف، اعم از گوشتی، تخمگذار و مادر، سن و مرحله پرورش طیور و درصد استفاده از محصول در جیره نهایی متفاوت است. مثلا کنسانتره 5 درصد جوجه های گوشتی که در مرحله استارتر به کار می رود، محصولی است که در 3 هفته اول دوره پرورش جوجه های گوشتی به مقدار 5 درصد جیره یا 50 کیلوگرم در هر تن جیره نهایی استفاده می گردد.
به عنوان مثال کنسانتره ۵ درصد جوجه های گوشتی که ترکیبات آن عبارتنداز: ذرت، کنجاله سویا، پودر ماهی، دی کلسیم فسفات، کربنات کلسیم، دی، ال- متیونین، ال – لیزین، هیدرو کلراید، مکمل معدنی – ویتامینی، مولتی آنزیم، فیتاز و آنتی اکسیدان، دارای آنالیز شیمیایی به این شرح است: انرژی متابولیسمی برای طیور 1535 کیلو کالری در کیلو گرم، پروتئین خام 27 درصد، متیونین 4 درصد، لیزین، 2 درصد کلسیم، 6 درصد و فسفر قابل جذب. برای استفاده از این کنسانتره طیور در مرحله رشد جوجه های گوشتی، سه گزینه از سوی کارخانه تولید کننده پیشنهاد شده که باید به آن ها عمل کنید.

 

کنسانتره طیور یا دان آماده
با توجه به اینکه دوره پرورش و تولید مرغان تخم گذار و طیور والد طولانی است و نیازمندی های آنان در مراحل مختلف پرورش و تولید متفاوت است و گاهی بسته به وضعیت گله، نوع مدیریت و عوامل بهداشتی و تغذیه ای، باید جیره خاصی را برای گله تدارک دید، استفاده از دان آماده برای مرغان تخم گذار و طیور والد و اجداد چندان رایج نیست و در این فارم ها، استفاده از کنسانتره طیور برای تهیه جیره نهایی رواج دارد. مثلا آنالیز شیمیایی نوعی کنسانتره 5 درصد مرغ تخمگذار بدین شرح است:

  • انرژی قابل متابولیسم Kcal/Kg 1330
  • پروتئین خام 25درصد
  • فیبر خام 3 درصد
  • متیونین 3 درصد
  • لیزین 7 درصد
  • کلسیم 7 درصد
  • فسفر قابل جذب 5 درصد

مزایای استفاده از کنسانتره طیور
مهم ترین دلیل که توصیه می شود از کنسانتره طیور استفاده کنید، مزایایی است که این محصول در اختیار شما قرار می دهد. این مزایا به شما کمک می کنند تا با سرعت بیشتری به پرورش طیور خود بپردازید و محصولات بهتر و بیشتری را هم تولید نمایید. برخی از این مزایا برای کنسانتره طیور به شرح زیر هستند:

  • تأمین بیش ترین مقدار اسیدهای آمینه به منظور جبران کمبود آن اسیدهای آمینه در مواد اولیه (به ویژه با توجه به کیفیت پایین مواد اولیه در شرایط کنونی)
  • استفاده از آنزیم های اختصاصی به منظور بیشینه کردن استفاده از مواد مغذی خوراک
  • بهبود سلامت دستگاه گوارش
  • توجه به تعادل آنیون و کاتیون جیره
  • استفاده از ترکیبات گیاهی محرک رشد و اشتها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی